Вторият сезон на Ергенът макар, че бе обявен за скучен

...
Вторият сезон на Ергенът макар, че бе обявен за скучен
Коментари Харесай

Повехналата Елисавета от Ергенът крие пикантна тайна

Вторият сезон на Ергенът въпреки, че бе разгласен за отегчителен тече с цялостна мощ, а феновете всякога на церемонията на розата са в трепетно очакване коя от дамите ще бъде изгонена. В снощният епизод си отпътува у дома не една, а двете Габи и Габриела.

Една от момите, която изплака сълзите си при раздялата си със силиконовата си другарка се оказа Елисавета. Блондинката плача на прощаване с Габи Бланко, макар драмата Ели Ставрева е уверена, че може да се пребори с конкуренцията за сърцето на Евгени.

Елисавета Ставрева, за която от дълго време се приказва, че не е на тая възраст, на която се показва е дамата, която най-редовно взе участие в свадите. Тя непосредствено си прави мненията, само че е старателна това да се случва безшумно. Може би по тази причина я дефинират като „ злобарка, само че страхлива ”. Само, че на Ели въобще не й пука какво мислят другите за нея.

Из обществената мрежа се носи лют слух, че Елисавета е майка на наследник от завършила връзка. Из форумите се твърди, че русокоската е пуснала фотография с момченце в профила си в Инстаграм, което евентуално е нейно. Самата тя до в този момент не е коментирала дали детето е нейно или пък е на нейни родственици или другари. Но откакто я хванаха да лъже за годините си, най-вероятно е скрила и детето си, с цел да се опитва в сантименталното шоу.

Инфо: sofialive.bg

Тагове: new Ергенът Елисавета от Ергенът Елисавета син Елисавета от Ергенът дете
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР