Вторият престой на Марко Груич в Херта Берлин започна по

...
Вторият престой на Марко Груич в Херта Берлин започна по
Коментари Харесай

Вкарваш на "Байерн" Мюнхен - получаваш насинено око

Вторият престой на Марко Груич в " Херта " Берлин стартира по отличен метод - с гол във вратата на първенеца " Байерн " Мюнхен. Попадението му оказа помощ за равенството 2:2, само че си имаше цена.

Полузащитникът удари главата си в тази на бранителя на домакините Бенжамен Павар и завоюва въздушния дуел, който даде началото на сполучливия свършек на офанзивата за 2:1 в интерес на гостите. След края на срещата сърбинът сподели и резултата от конфликта с френския защитник - насинено око.

Снимка: Фейсбук

Вечерта мина през обрати, а в края на мача VAR отсъди дузпа, защото Груич дръпна Левандовски за фланелката. Полякът бе прецизен от бялата точка за крайното 2:2.

23-годишният Груич е благосъстоятелност на " Ливърпул ", само че се завърна чартърен в Берлин за втори следващ сезон. През предходната акция той изигра 23 мача за " Херта " и означи 5 гола. Сръбският национал подписа непрекъснат контракт с мърсисайдци след назначението на Юрген Клоп. Той има 14 мача за " Ливърпул " след прехвърлянето си от " Цървена звезда ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР