Вторият по големина град в Бразилия Рио де Жанейро е

...
Вторият по големина град в Бразилия Рио де Жанейро е
Коментари Харесай

Рио де Жанейро налага полицейски час до 11 март

Вторият по величина град в Бразилия Рио де Жанейро е следващият, който постанова нови ограничавания, свързани с Коронавирус, в петък, съобщи " Ройтерс ". Те ще са в действие до 11 март. Сред строгите ограничения е и полицейски час от 23:00 часа до 5 ч. сутринта.
 Бразилия с над 251 000 жертви, здравни специалисти винят Болсонару
Бразилия с над 251 000 жертви, здравни специалисти винят Болсонару

Скок на болни, 12 щата се борят с тежка втора вълна

Ограниченията са опит на управляващите да забавят втората вълна, която опустошава южноамериканската страна. Ресторантите ще затварят в 17 ч., до момента в който някои бизнеси, като клубовете няма да работят, съгласно информацията, оповестена в формалния бюлетин на града в четвъртък.

Докато смъртните случаи и инфекциите от COVID-19 понижават в международен мащаб, това не е по този начин в Бразилия, В отговор на това разнообразни щати и градове одобриха нови ограничавания върху търговията през последните дни. Сред тях са федералният окръг, част от който е, както и щатът Сао Пауло, най-в Бразилия.
 Искат налагане на блокади и полицейски час в Бразилия
Искат налагане на блокади и полицейски час в Бразилия

Здравните системи са под напън и няма болнични кревати

Бразилия е втора в света по смъртност след Съединени американски щати. Южноамериканската страна с 212 милиона население има над 258 000 умряли от вируса.

Държавата стартира да имунизира в средата на януари , само че за момента е надалеч от реализиране на задачата на държавното управление цялото население да бъде ваксинирано до края на годината.

За това бе упрекван президентът Жаир Болсонару, прочут песимист във връзка с пандемията.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР