Вторият по големина автомобилен производител в Европа - PSA Group

...
Вторият по големина автомобилен производител в Европа - PSA Group
Коментари Харесай

Собственикът на Opel и Peugeot инвестира €250 милиона в завода си в Полша

Вторият по величина авто производител в Европа - PSA Group откри нова линия за сглобяване на турбо мотори в завода си в Тихи, Полша. Инвестицията във фабриката e 250 млн. eвро и ще увеличи индустриалния й потенциал до 460 000 мотора годишно, оповестяват от компанията, представени от Business Wire.

Заводът се отличава с висока продуктивност и извършва строгите условия за разноските. Подготовката на производството лишава доста малко време: единствено 12 месеца, регистрират от PSA Group.

Предприятието ще създава 16 разнообразни типа 3-цилиндрови бензинови турбодвигатели EB Turbo PureTech, подобаващи за моделите на автомобилната група с ръчна и автоматизирана скоростна кутия.
 Заради слабостта на съперниците, PSA Group реализира рекордни продажби през 2018 година
Собственикът на Opel и Peugeot с рекордни продажби за 2018 година

Компанията е огромният печеливш от по-строгите проби за излъчванията

Благодарение на новата индустриална линия EB Turbo PureTech става световен мотор за PSA Group, като ще се употребява във всичките й марки: Peugeot, Citroën, DS, Opel и Vauxhall.

Двигателят 4 пъти подред е разгласен за Международен мотор на годината, като до момента са създадени 3.8 млн. броя от него. Той ще се сглобява във Франция, Китай, Унгария, Мароко и Индия.

Последните версии на високоефективния мотор способстват за понижаване на излъчванията на CO2 със междинен разход на гориво, понижен с до 4% спрямо предходното потомство.

Заводът за задвижващи системи в Тихи е осъвременен, с цел да усъвършенства продуктивността си в сходство със стандартите на PSA Group. Новите технологии и съоръжение, подкрепени от нови ИТ системи, ще обезпечат високо качество на продукцията дружно с подобаващи образования, обезпечени на индустриалните екипи.

" Заводът в Тихи в този момент има стабилно бъдеще и ще бъде мощен участник в индустриалния отпечатък на Groupe PSA. Той е проведен, с цел да създава мотори за нашите 5 марки и да посрещне на възходящото търсене на клиенти за този утвърден мотор ", споделя Карлос Таварес, ръководител на управителния съвет на PSA Group.

" Фабриката в Тихи се завръща в играта като част от Groupe PSA и всички екипи са ангажирани да посрещнат новите провокации, които ни слагат. Заводът е изцяло осъвременен с вярното равнище на вложения, с цел да се подсигурява най-хубавото равнище на успеваемост и към този момент е измежду най-модерните индустриални обекти в Европа. Горди сме да допринесем за прекосяването към ниско емисионни бензинови мотори PureTech ", споделя Аркадиуш Сулига, шеф на завода в Тихи.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР