Вторият отбор на ЦСКА 1948 постигна класическа победа с 3:0

...
Вторият отбор на ЦСКА 1948 постигна класическа победа с 3:0
Коментари Харесай

Дубълът на ЦСКА 1948 удари Спартак в Плевен и се залепи зад Етър

Вторият тим на ЦСКА 1948 реализира класическа победа с 3:0 като посетител над Спартак (Плевен) в предпоследния мач от 13-ия кръг на Втора лига. И трите гола за гостите паднаха през второто полувреме, когато точни бяха Атанас Стамболов (54`), Валентин Йосков (87`) и Никола Борисов (88`).

Първото полувреме бе равностойно и двата отбора не си сътвориха рискови положения. През втората част обаче гостите съумяха да подобрят играта си и осъществиха три от офанзивите си. Първо след неточност в отбраната на Спартак последва бързо съчетание от страна на " алените " и Атанас Стамболов с хубав и мощен удар от границата на наказателното поле прониза вратата на домакините за 1:0.

Второто попадение пристигна 3 минути преди постоянните 90, когато Валентин Йосков трансферира вратаря на гостите и осъществя за 2:0. Само 60 секунди по-късно нова контраофанзива на ЦСКА 1948 докара до пас към Никола Борисов, който на празна врата не сбърка и постави завършек на разногласието - 3:0.

С тази победа дубълът на " алените " се изкачва до втората позиция с 25 точки и е единствено на 1 зад водача Етър. Освен това вторият отбор на ЦСКА 1948 е и с най-хубава голова разлика в шампионата - 21 вкарани попадения и единствено 9 позволени от началото на сезона. Плевенчани от своя страна към този момент четвърти мач не познават усета на успеха и заемат петото място с 21 пункта.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР