Вторият обвиняем за държането на над 360 килограма кокаин в

...
Вторият обвиняем за държането на над 360 килограма кокаин в
Коментари Харесай

Аверът на дилъра от Монтанско, хванат с над 360 кг кокаин в Студентски град, остава зад решетките

Вторият обвинен за държането на над 360 кг кокаин в апартамент в столичния квартал “Студентски град” остава в ареста. Съдът удостовери мярката на втора инстанция с претекстовете, че може да се направи обосновано съмнение, че Манол Николов има общо със съхраняването на рекордното количество опиат.
Тетрадка със знаци "асо спатия " е издала Николов, както и останки от кокаин открити в склад, в който той е обитавал. Според прокуратурата, веществото е идентично с планове в "Студентски град " кокаин, а щампите по пакетите и рисунките открити в тетрадка на Николов също съответстват.
Защитата и обвиняването спориха в зала за заплахата за здравето на арестувания мъж. Според юрист Теодора Гинчева, животът на Николов е заплашен поради липса на невролог в ареста, който да следи положението му. Мъжът е с ампутиран крайник след злополука и неврологични проблеми. Според прокурорът обаче, в ареста е основана организация за подобаваща грижа за Николов.
Първият упрекнат за дрогата беше 31-годишния Николай Петров от монтанското село Златия, в чиято квартира беше открит кокаинът. А на 24 май в колата му бяха открити други 40 кг.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР