Вторият набег на Израел в една от най-големите болници в

...
Вторият набег на Израел в една от най-големите болници в
Коментари Харесай

Бойци на Хамас се бият трети ден, след като Израел нахлу в болница в Газа

Вторият набег на Израел в една от най-големите лечебни заведения в Газа се разтегна в трети ден, защото интензивността на престрелките демонстрира възраждащо се наличие на Хамас в северната част на територията, където Израелските сили по-рано твърдяха, че са победили въоръжената група.

Израелските отбранителни сили споделиха, че 50 бойци на Хамас са били убити в едвам функциониращата болница ал-Шифа и още 90 в покрайнините на град Газа, като той пусна фрагменти, които съгласно него демонстрират бойци, участващи в престрелки с бойците. IDF също сподели, че е конфискувала 11 милиона $ в американска и йорданска валута.

Твърденията е невероятно да бъдат тествани, само че биха посочили мощно възобновление на Хамас в Северна Газа, област, от която IDF значително се е изтеглила след яростна въздушна бомбардировка и наземна инвазия, която унищожи огромна част от територията.

Израелският отряд Дувдеван, който употребява арабскоговорящи бойци както за наблюдаване, по този начин и за осъществяване на изнен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР