Вторият мандат още не е дошъл, да видим кой докъде

...
Вторият мандат още не е дошъл, да видим кой докъде
Коментари Харесай

Стефан Янев: Акад. Денков има качества, друг е въпросът дали ще успее да сглоби отбор

„ Вторият мандат още не е пристигнал, да забележим кой до каква степен е подготвен да стигне и с какви взаимни отстъпки. Акад. Денков несъмнено има качества, различен е въпросът дали ще успее да сглоби тим. Това разяснява Стефан Янев пред Би Ти Ви. 

Той посочи, че писмото от учен Николай Денков е пристигнало и следва „ Български напредък “ да го разиска, с цел да вземе решение ще се яви ли на срещата с Политическа партия. 

" Не е значимо кой ще вземе третият мандат, а какво ще направи с него и доколко партиите са подготвени. ", сподели Янев. Според него, в случай че " Български напредък " получи третия мандат, партията има подготвеност и проект, само че съставът на кабинет е последната точка, която би трябвало да бъде решена. 

Янев е безапелационен, че би трябвало да има редовен кабинет, тъй като това е виновното пред българското общество. 

Той разяснява и поста си във фейсбук след успеха на Аржентина в Световното състезание по футбол. " Нека да не търсим политика в подобен миг, когато футболните пристрастености са преобладавали. Връзката е че, става дума за един тим,трябва да се играе като един тим - на футболното поле, на държавното политическо поле, на европейското политическо поле. Става въпрос за отборна игра. Посланието е там.

Той разяснява и визитата на министъра на защитата Димитър Стоянов в Украйна без знанието на политическите сили. 

" Не бих споделил, че има някаква загадъчност, допустимо е да е имало някакви условия преди пътуването. Били сме очевидци по какъв начин прекрачването на положителния звук сред политици и публицисти води до нежелани резултати ", сподели Янев. По думите му има подобен образец в Афганистан.  " Министрите се командироват от министър-председателя ". 

Той разяснява и войната в Украйна и назова Русия агресор. Според него българската помощ за Украйна е в точния момент. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР