Вторият летен месец ще продължи с интересни аспекти на Меркурий,

...
Вторият летен месец ще продължи с интересни аспекти на Меркурий,
Коментари Харесай

Хороскоп за седмицата от 10 до 16 юли: Сбъднати мечти за едни и големи УСПЕХИ за други

Вторият летен месец ще продължи с забавни аспекти на Меркурий, Слънцето и Марс. Слънцето образува хармонична композиция с Уран в петък, 14 юли. През този интервал ще има доста добра опция да заемете лидерски позиции в екип. Тези, които са заети със личната си кариера и имат огромни упоритости в специалността, ще могат да се потвърдят, да споделят доста от своите хрумвания. Добър ден за подписване на търговски покупко-продажби, настоятелен срещи, взаимно решение на проблеми и слагане на нови настоятелен цели.Тези, които се занимават с научна или изследователска работа, също ще могат да осъществят доста проекти, а работата ще бъде изключително въодушевена и продуктивна.

Меркурий, като съпротива на Плутон във вторник ще предизвика податливост към съмнения. Възможно е да има сривове в работата на мобилните връзки, интернет, всякаква електроника. Общуването с околните през този ден ще бъде мъчно, защото невъзможността да се отпуснете и да се абстрахирате от настоящите професионални въпроси или проблеми няма да се отрази по най-хубавия метод на връзките. В сантименталната сфера са вероятни полови проблеми и неприятни диалози, както и приемане на двусмислена информация за колегата ви.

Транзитният Марс в Дева ще стартира на 10 юли и ще насочи силата на множеството хора към работа и професионални достижения. Нещата, които ще бъдат стартирани по време на този пренос, ще се развиват постепенно, само че доста качествено. По това време ще стане значимо да не се потапяте в дреболии, да умеете да различавате основното от второстепенното. Лекарите, лечителите и диетолозите ще имат висока възвръщаемост на труда. Те ще бъдат изключително ефикасни, когато работят с пациенти от земната буря - Телец, Дева и Козирог.

Навлизането на Меркурий в Лъв на 11 юли ще изисква внимание към хората на интелектуалния труд, които ще бъдат изключително търсени и ще излязат на напред във времето в доста области на живота. Оригиналните мисли и хрумвания ще преобладават в осведомителното пространство от 11 до 28 юли. И тези, които търсят да вземем за пример стартъпи, нови бизнес посоки, би трябвало да се вгледат по-внимателно в полемиките, концепциите и разискванията във въздуха в разнообразни области. Успехът в специалността ще бъде изключително видим измежду учителите, възпитателите, ораторите, политиците и актьорите.

Разберете в изложба какво чака всяка зодия през идната седмица.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР