Вторият лайв в Като две капки вода“ предложи много по-добри

...
Вторият лайв в Като две капки вода“ предложи много по-добри
Коментари Харесай

Зрителите бесни на „Капките“: Как Наско стана първи, победител трябваше да е Владимир Зомбори!

Вторият лайв в „ Като две капки вода “ предложи доста по-добри фалшификати, само че докара и до доста разногласия. Поне в обществените мрежи.

Причина за полемиките е второто място на новия любим на публиката – артиста Владимир Зомбори. Той извърши по неповторим метод „ Hеllo “ на Адел и когато всички предвкусваха нова победа за пловдивчанина, последва огромна изненада – първи стана Наско от БТР!

Рокаджията бе в ролята на Лучано Павароти и осъществяването му беше в действителност от класа, само че съгласно болшинството от феновете заслуженият победител е точно Зомбори.

Веднага след края на предаването във фейсбук почитателите засипаха продукцията с въпроси по отношение на непредвиденото класиране. Повечето от тях показват негодуванието си и неразбирането си по какъв начин Владимир Зомбори е останал втори, макар че получи най-вече точки от публиката и журито. 

Ето част от мненията на феновете:

„ Много обичам и почитам Наско. Изпълнението му на Павароти беше ужасно, само че за мен победител и в този лайф е Владо Зомбори “.

„ Самият Наско беше извънредно учуден от успеха си!! Може би успеха му пристигна от многото точки, които му дадоха другите участници… Но за всички ни беше ясно кой е номер 1 – Зомбори! “.

„ На Наско му стана неловко, че завоюва. Много жалко се получи. Всички споделиха, че Зомбори беше най-хубав. “

„ Как по този начин Влади водеше и внезапно. Наско стана победител?! Зомбори беше най-хубавият!!! “

Лайковете под осъществяванията на вскеи участник също са красноречиви: Зомбори има над 7600 лайкове, до момента в който Наско Пенев е с 2200.

Менторите пък този път не поддържаха никой от двамата в челото на класирането, а дадоха своите точки на Джулиана Гани.

Със сигурност полемиките към класирането ще стигнат до ушите на продукцията и в идващия лайв те ще разяснят по какъв начин се е стигнало до подредбата. 

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР