Вторите номинации във VIP Brother 2013 бяха белязани от състезателния

...
Вторите номинации във VIP Brother 2013 бяха белязани от състезателния
Коментари Харесай

BIG Brother разкри една от големите тайни на сезона

Вторите номинации във VIP Brother 2013 бяха белязани от спортния дух на Съквартирантите и увенчани с откриване на една от огромните секрети на сезона. След като участниците минаха през поредност от игри и имаха опцията да се аргументират пред BIG Brother за своя избор в номинациите, те останаха шокирани от новата Мисия и съпътстващата я изненада.

Тази година BIG Brother е по-непредвидим от всеки път. Той разкри втората огромна загадка за Съквартирантите - зад една от заключените порти в Къщата e построена ПолуКъща, в която ще живеят част от Съквартирантите. В нея всичко е на половина: половин маса, половин стол, половин легло и даже половин стенен часовник.

Марионетката на феновете Пламен бе подложен от BIG Brother в много деликатна обстановка тъй като трябваше да показа като свое решението кои петима Съквартиранти да станат прислужници на останалите и да заживеят в ПолуКъщата. Реално това беше избор на феновете, изработен на facebook.com/vipbrother.bg.

Мариан, Лияна, Тервел, Иво и самият Пламен са Съквартирантите, които нощес имаха „ достойнството ” да се настанят в ПолуКъщата на VIP Brother. Te освен ще би трябвало да се преценяват с нищожно и оскъдно обзавеждане, само че и ще се постанова да перат облеклата на останалите VIP Съквартиранти. Слугите ще могат да се хранят единствено, откакто и последният Съквартирант в Къщата се е нахранил.

В ПолуКъщата няма да има баня и душ – с цел да се изкъпят прислужниците, един от тях ще би трябвало да върти колело към спонтанен душ на двора.

През миналата вечер номинирани бяха певицата Йоана, като Капитан на изгубилия Отбор на дамите, Мира Радева и брачният партньор й Иво, както и мощно разискваният Павел Чернев. След разигралия се скандал в Къщата сред социоложката и депутата, който мина през политиката и персоналните взаимоотношения, те се оказаха едни от най-разискваните участници по време на номинациите в Къщата.

Гости в студиото на Ники Кънчев бяха плеймейтката Златка Димитрова, журналистката Соня Колтуклиева, оперният артист Юлиян Константинов и спортният коментатор Крум Савов.

В днешния епизод съперничеството за сърцето на Лиана ще прерасне в същинско спортно състезание. Тервел Пулев и Мариан Кюрпанов ще се постараят да сграбчен вниманието на хубавицата Лиана, показвайки страхотна физическа форма. Разпалените пристрастености към фолк певицата не остават незабелязани в Къщата на VIP Brother. Близостта на Лили с Мариан и Тервел е съществена тематика на диалог в фамилната спалня на Мира Радева.

Тази вечер Big Brother ще заяви вест на Съквартирантите, която ще се трансформира в прелестен мотив за празнуване. Това празненство не просто ще увеличи градуса на настроението в Къщата, само че и ще отприщи пристрастености, каквито към момента не е имало във VIP Brother 2013.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР