Втори успех с късен гол в заключителните минути осигури на

...
Втори успех с късен гол в заключителните минути осигури на
Коментари Харесай

Нов късен гол и Украйна е много напред

Втори триумф с късен гол в заключителните минути обезпечи на отбора на Украйна солидна преднина в Група 1 на Дивизия “В” в Лигата на нациите. Днес тимът на Андрий Шевченко надделя Словакия с 1:0 с попадение на Андрий Ярмоленко от дискусионна дузпа в 80-ата минута, с което към този момент има 6 точки на своята сметка. Преди три дни украинците завоюваха и гостуването си на Чехия - с 2:1, като победното попадение пристигна в добавеното време. Така тимът е с цялостен актив, до момента в който чехите и словаците, които са единствено с по един дуел към този момент, са без актив.

Срещата този следобяд се игра в Лвов пред празни трибуни поради наказване на УЕФА. Украинците имаха игрово предимство, само че то не им осигуряваше доста чисти благоприятни условия. Времето напредваше, а опитите на домакините да пробият отбраната на словаците не даваше резултат. Така в 78-ата минута Шева вкара 20-годишния Виктор Циганков на мястото на Йевген Коноплянка и единствено две минути по-късно младокът нахлу в наказателното поле, където падна след единоборство с Милан Шкриняр. Реферът уточни бялата точка, само че гостите стачкуваха с изказванието, че нарушаване не е имало.

В последна сметка Ярмоленко осъществя, въпреки вратарят за малко да отрази шута му.

До края играчите на Словакия имаха една добра опция за равнене, само че Андрий Пятов отрази.

Неймовірно!

Наша команда здобуває і другу перемогу в Лізі націй!#МиЗбірна #УкраїнаСловачина pic.twitter.com/VqJwPkLqSY
— ФФУ/FFU (@FFUKRAINE) 9 септември 2018 година
Борбата в групата продължава след месец със конфликтите Словакия - Чехия (13 октомври) и Украйна - Чехия (16 октомври). МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА Лига на нациите 2 кръг, неделя 9 септември  Украйна 1:0краен резулат  Словакия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР