Втори труп на възрастен мъж, до трупа на издирвания повече

...
Втори труп на възрастен мъж, до трупа на издирвания повече
Коментари Харесай

Мистерия в Пирин! Вторият труп до трупа на изчезналия Пл. Христов е на възрастен мъж, който не е обявяван за издирване нито в Банско ,нито в Сандански

Втори мъртвец на възрастен мъж, до натрупа на търсения повече от седмица екскурзиант Пламен Христов,шокира спасителите, които доближиха мястото, указано от дрона. Двата натрупа били близо един от различен, разбра Струма ком. Вторият е незнаен, информация сочи, че няма лице от региона на Банско и Сандански, да е оповестено за търсене, което затруднява идентифицирането му.

Очаква се двамата мъртви мъже да бъдат превозени с хеликоптер, след което вторият да бъде открит. Не е ясно има ли документи у себе си, в случай че няма стартира инспекция дали някъде в страната не се търси мъж с сходно изложение. Най-вероятно вторият мъж е направил опит да избави Пламен и също е паднал, или Пламен е направил опит да помогне на първия, описаха източници на Struma.com, които не си изясняват до дъно по какъв начин мъжете са се озовали на мястото. Подобен случай не е имало. очаквайте детайлности.

Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР