Втори случай на тежка катастрофа с каруца стана за по-малко

...
Втори случай на тежка катастрофа с каруца стана за по-малко
Коментари Харесай

Ново автомеле в Сливен заради каруца

Втори случай на тежка злополука с каруца стана за по-малко от месец в област Сливен, оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Сливен. Както Българска телеграфна агенция писа в сливенската болница тази нощ са признати петима души, двама от които, с заплаха за живота.

Инцидентът е станал малко след среднощ през днешния ден (22 май) на основен път І-6, км.358, в землището на село Оризари, прецизираха от полицията. Лек автомобил „ Фолксваген Голф “, ръководен от жена на 24 години от община Казанлък, се е блъснал в каруца, движеща се по основния път. От произшествието са потърпевши возещите се в каруцата петима поданици на село Оризари - четирима мъже на 49, 23, 26 и 30 години и момиче на 15 години.

Те са превозени до болнично заведение в град Сливен за оказване на здравна помощ. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

На 6 май към 2 два часа през нощта в сектор на пътя сред Сливен и разклона за село Сотиря загинаха четирима мъже, пътуващи в каруца. Те бяха блъснати от джип, който се е движел с несъобразена скорост, а каруцата не е била сигнализирана по никакъв метод, нито хората са били облечени със светлоотразителни жилетки.

Снимката е илюстративна
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР