Втори случай на агресия срещу медици в Русенско в рамките

...
Втори случай на агресия срещу медици в Русенско в рамките
Коментари Харесай

ВТОРИ СЛУЧАЙ НА АГРЕСИЯ В РУСЕНСКО: Пацент нахлу в COVID отделение, удари охраната и заплаши лекар с убийство

Втори случай на експанзия против медици в Русенско в границите на няколко дни. Мъж е нахлул в Коронавирус поделение, заплашил личния състав с ликвидиране и блъснал защитата. В момента е арестуван.

Въпреки защитата, в неделя по обед трима души нахлуват в Коронавирус отделението на университетската болница „ Медика “ и упорстват да получат информация за собствен непосредствен. Охранителните камери в болничното заведение са запечатали експанзията против медиците.

„ Заплахи за ликвидиране, че ще ни убие, в случай че неговият непосредствен почине в Коронавирус бранша. Охраната стартира да го възпира да излезе от бранша, при което се стигна до физически конфликт “, описа доктор Станислав Павлов, доктор в Коронавирус отделението на УМБАЛ " Медика " в Русе.
свързани новини4356на 18.10.2021
Нападателят – 46-годишен мъж, е арестуван. Медиците обаче към момента са в стрес.

„ Много мъчно може да се работи, да не кажа по никакъв начин, със закани, с обиди, че лекарите в България всички в това число сме убийци и така нататък “, изясни доктор Станислав Павлов.

„ В момента настроенията са още по-остри, на вярващи и невярващи в Коронавирус, на вярващи и невярващи във имунизациите. Това в допълнение нагнетява напрежение “, съобщи Алисе Муртезова, административен шеф на УМБАЛ " Медика " -Русе.

За разпра с доктор в Ново село през вчерашния ден бе арестуван и Венцислав Ангелов-Чикагото. Нахлул в здравната работа с изказвания, че негов непосредствен е умрял след сложена ваксина.

От Министерството на здравеопазването оповестиха, че в страната ни няма нито един случай на потвърдена причинно-следствена връзка сред сложена ваксина против COVID-19 и смъртен излаз. А единствено за последните 14 дни над 93% от умрелите със болестта не са били имунизирани.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР