Втори сезон на Ергенът стартира много скоро, а в главната

...
Втори сезон на Ергенът стартира много скоро, а в главната
Коментари Харесай

Бесни скандали и заплахи в Ергенът 2

Втори сезон на " Ергенът " започва доста скоро, а в основната роля влиза пианистът Евгени Генчев. Някои от участничките са към този момент ясни, а във Фейсбук групите консуматори пишат, че този сезон щял да надмине предния.

" Очакваният втори сезон на Тв-реалити " Ергенът ", ще ни направи очевидци на кавги и закани сред участничките. Страстите са огромни. Отношенията посред им са на нож. Те си крещят, наскърбяват и се заплашват ", написа консуматор.

Други консуматори пък считат, че в шоуто ще има " доста кобри на едно място ". Ами... ние това чакаме! Иначе няма да е криндж риалини шоу, в случай че всички са кръстосали крайници и се държат като принцесата на Уелс. 

33-годишният пианист ще би трябвало да отсява зърното от плявата и наподобява, че ще му бъде мъчно. Е, най-малко на външен тип множеството девойки са избирани по шаблон, тъй като си наподобяват много, само че това е друга тематика. В този сезон ще има моделки, художнички, йога преподавател и още куп забавни дами, които обаче ще създадат всичко допустимо, с цел да стигнат до сърцето на Гената. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР