Втори рапър бе убит в САЩ за едно денонощие. 21-годишният

...
Втори рапър бе убит в САЩ за едно денонощие. 21-годишният
Коментари Харесай

Втори рапър бе убит в САЩ за 24 часа

Втори рапър бе погубен в Съединени американски щати за едно денонощие.

21-годишният артист Трейвън Смарт, прочут с псевдонима Джими Уопо, бе убит в понеделник, 18 юни, в град Питсбърг (щата Пенсилвания), заяви телевизия Си Би Ес. Според информацията на медията Смарт и негов сателит пътуваха с кола. Престъпниците следиха с автомобил музиканта и неговия сателит и откриха огън по двамата. Простреляните бяха приети в болница.

Лекарите обаче не съумяха да спасят живота на Уопо и той умря в болничното заведение. Медиците обявиха, че няма заплаха за живота на починалия. Информацията за гибелта на рапъра бе доказана от неговия продуцент. "Загубих собствен брат ", написа Тейлър Маглин във Фейсбук. Причината за убийството е в развой на изясняване. Местопрестъпление е отцепено.

Убийството на Уопо стана в същия ден, когато рапърът Екс Екс Екс Тентасион почина на 20-годишна възраст при пукотевица във Флорида.

Смарт стартира музикалната си кариера на 14-годишна възраст и се смяташе за изгряваща звезда. Той преди две години записа клипа "Elm Street " и видеото събра над 6 милиона гледания в YouTube.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР