Втори Празник на рециклирането ще се проведе във Варна на

...
Втори Празник на рециклирането ще се проведе във Варна на
Коментари Харесай

Втори Празник на рециклирането „Аз вярвам и помагам“ ще се проведе във Варна през април

Втори Празник на преработването ще се организира във Варна на 13 април тази година. Това оповестиха за Радио „ Фокус “ – Варна организаторите на акцията „ Аз имам вяра и оказвам помощ “.

Инициативата ще се организира от 9 до 16 часа пред Катедралния храм „ Св. Успение Богородично “. Всеки искащ да се включи, ще може да занесе на място събраните капачки за преработване. Те би трябвало да се съхраняват в торби или чували за по-лесното им предаване и обработка. Със събраните средства след преработването и този път ще бъдат закупени животоспасяващи апарати в помощ на експертите от АГ болничното заведение „ Проф. доктор Димитър Стаматов “.

Организаторите дават обещание точно на Празника на преработването още веднъж да има забавна стратегия, планувани са и доста изненади за участниците. След първото събитие през септември 2018 година, със средства от предадените над 30 тона капачки, бяха закупени кувьози за родилни отделения в града.

В самодейността се включиха хиляди деца, младежи и техните фамилии. В събирането на капачки за преработване участваха и доста представители на неправителствения бранш, чиновници в държавни и локални структури.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР