Втори месец вече сме свидетели на наглостта и популизма на

...
Втори месец вече сме свидетели на наглостта и популизма на
Коментари Харесай

Спас Гърневски: БСП подбужда народа към протести

Втори месец към този момент сме очевидци на наглостта и популизма на Българска социалистическа партия. Втори месец сме очевидци на подбудителство на българския народ към митинги с подправени предложения за тях. Това съобщи в парламентарната зала депутатът Спас Гърневски в декларация от името на групата на ГЕРБ. " Лидерът на Българска социалистическа партия декларира пред свои кметове апел за бунт - ще ги изметем, на 11-и ги няма. Както виждам, през днешния ден още сме тук, но май вас няма да ви има през пролетта ", обърна се той към групата на социалистите, съобщи Българска телеграфна агенция.

По думите на Гърневски от Българска социалистическа партия приказват за обществена правдивост, само че през вчерашния ден в пленарната зала са защитавали богатите. " Опитаха се да спрат увеличението на налога на тези коли, които са в гаражите на олигарсите. Вчера те не защитаваха българския народ, а техните, тези, които ги финансират ", разяснява Гърневски.

" Говорят за обществена политика, желаеха във всяко село да има полицейски патрули. Ами ето, госпожа Нинова в своето изявление сподели през вчерашния ден - отивам в тези села и във всяко село патрули ", разяснява Гърневски и добави, че това демонстрира, че ГЕРБ си извършва предизборната стратегия. " Ама пазили госпожа Нинова, патрулите да не я изпускали от очи. Как няма да те пазим, г-жо Нинова, ние те пазим като рохко яйце. Само ти си тази, която доста бързо най-сетне ще ликвидира тази пиявица, впита в тялото на българския народ, наречена българска социалистическа мафия. Затова ще те пазим. Още няколко месеца и ще си изпълниш задачата ", разяснява той.

Advertisement
По думите на Гърневски страната е обществена и доказателство за това бил фактът, че депутатите от Българска социалистическа партия не работели, само че получавали заплати. " Каква е тази обществена страна, от кое място тези пари? Президентът нищо не работи, никакви отговорности няма, през целия ден работата му е да подлага на критика тези, които се мъчат да оправят фурия на народа, 11 хиляди лв. заплата. И толкоз огромни заплати, че към този момент объркаха посоките и взеха да стопират в насрещното придвижване, да са по-близо до магазините за нови рокли ", съобщи депутатът.

В края на изявлението си Гърневски прочете негов вид на стихотворението на Христо Смирненски " Червените ескадрони ". " В утрото на светла eра, с факела на нова вера, идат бодри хамелеони с порив остарял и набег самоуверен, летят над Тракия, летят над Мизия и с шрапнели проповядват новата подправена визия ", бе част от стихотворението, пренаписано от Гърневски.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР