Втори месец десетки жители от Пазарджик не могат да си

...
Втори месец десетки жители от Пазарджик не могат да си
Коментари Харесай

Шофьори ужилени със стотици левове от терминалите за е-винетки, готвят протест

Втори месец десетки поданици от Пазарджик не могат да си върнат парите от тол ръководството, след като са платили, само че не са получили електронни винетки, оповестява БНР.

Потърпевшите са платили на терминалите на бензиностанциите, които отчели неизвършена транзакция. Впоследствие схващат, че при всеки опит да получат винетка системата е теглила пари от разплащателните им сметки.

БНР разказва случай със семейство, което на 1-ви януари направило три опита да купи електронна винетка от терминал. От разплащателната им сметка са изтеглени 291 лв., само че не им е била издадена винетка. От Агенцията " Пътна инфраструктура " ги препратили към Националното тол ръководство, само че връзката там е била единствено посредством имейл, който им препращал подготвени отговори.

“Напишете си трите имена, номер на картата и последните четири числа за сигурност, което мен ме озадачи, тъй като аз съм приложил към молбата ми извлечение от банката. Там има посочена банкова сметка, Булстат и IBAN. Написахме им, че ние сме дали извлечение от банката и те отново пускат същото известие, което ме наведе на мисълта, че това е електронно известие и го изпращат на всеки един “, разясняват пострадалите - семейство Ненови.

Готви се протестна подписка от хора, попаднали в неприятната обстановка.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР