Втори епизод от подкаста на сайта Новите родители - част

...
Втори епизод от подкаста на сайта Новите родители - част
Коментари Харесай

Новите родители“ с нов подкаст епизод

Втори епизод от подкаста на уеб страницата " Новите родители " - част от нашата издателска група Разузнавателна служба на Турция ПРЕС ООД към този момент е наличен за слушане. Този път тематиката е „ Как да развием обич към четенето “, с посетител издателката и детска писателка Радостина Николова.

Кога в действителност най-рано можем да дадем книга на детето, с цел да поставим основите на любовта му към четенето? И има ли трик, с който да предизвикваме интереса на незаинтересования хлапак, с цел да го спечелим за света на книгите?

Какви истории се харесват на дребните деца повече и кои биха могли да ги разочароват, което да понижи интереса им към книгите? Трябва ли да прескачаме стресиращите подиуми в приказките, с цел да съхраним душeвността на най-малките или е по-добре да им представим историята такава, каквато е, защото и животът не е единствено добър и розов?

На всички тези въпроси дава отговор детският публицист и издател от издателство „ Мармот “ Радостина Николова. Нейните книги са носители на разнообразни награди, като най-популярната книжна поредност е за мотовете.

Приятно слушане!

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР