Втори ден светът е в тотално объркване и неведение по

...
Втори ден светът е в тотално объркване и неведение по
Коментари Харесай

Втори ден - нито дума! Защо Рейчъл, Моника, Рос и Джоуи мълчат за смъртта на Матю Пери?! (ВИЖ ТУК)

Втори ден светът е в тотално комплициране и незнание по най-важния въпрос след трагичната загуба на Матю Пери. А точно - за какво звездите от " Приятели " не обелват и дума за него?! Нито дума, нито ред, нищо...

Това е повече от необичайно при все, че редица други звезди и политици се изредиха да изкажат тъгата и ужаса си от вчерашната страшна вест. Припомняме, че 54-годишният Матю Пери бе открит мъртъв в джакузито си. Само часове, откакто се бил върнал от спортуване с другари.

Единствена Фийби - Лиса Кудроу, си разреши да показа своята версия за Матю и тя е, че евентуално той е погълнал огромно количество хапчета, предписани му от лекари. Това обаче не пристигна от устата на самата Лиса, а на доближени до нея източници.

Никой от приятелите - нито Дженифър Анистън, нито Кортни Кокс, нито Мат ЛеБланк, нито Дейвид Шуимър не са гъкнали от през вчерашния ден. Хора от екипа им разкриха повода и тя е в действителност разумна.

Всички те, всички от " Приятели " са безусловно смазани от загубата на обичания си Чандлър Бинг и избират да мълчат. Мълчат, тъй като приготвят нещо дружно - нещо, с което ще изразят възприятията, обичта и тъгата си, само че ще го създадат всички дружно. Както постоянно са били в " Приятели ". Настръхващо!!!

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР