Втори ден след изборите лидерите на победилите коалиции не обелват

...
Втори ден след изборите лидерите на победилите коалиции не обелват
Коментари Харесай

Катя Илиева: Оформят се няколко версии за мълчанието на партиите

Втори ден след изборите водачите на победилите обединения не обелват и дума, затвърди днешната вест номер 1 водещата на " Студио Хъ " по 7/8 тв Катя Илиева.

" Мълчанието им единствено подхранва редицата клюки, които обикалят измежду медии и обществени мрежи. Един от тях е, че добре прикрити до този миг лобита в Политическа партия са се хванали гуша за гуша, като борбата е за продължително превъзходство.

Другата мълва е, че се водят секрети сделки сред ГЕРБ и хора от Демократична България за постоянен кабинет. Те пък не били доста по усета на така наречен ПП-та. Чувствали се някак си изолирани от огромната игра. Трети слух, настойчиво стартиран в политическите среди е, че совалки в непознати посолства бавят изявите на победилите в изборната конкуренция.

Излиза, че мераклиите за водачи на българския народ избират по остаряла традиция да заговорничат по кюшетата, в сравнение с да създадат това, което сякаш обещаваха - да са открити, кардинални и почтени. За това бъдете нащрек от ден 1. Така, в случай че се наложи отново да ви изюркат към урните, ще ви бъде по-лесно кого да изберете " - добави водещата. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР