Втори ден се забавя изплащането на пенсиите в станциите на

...
Втори ден се забавя изплащането на пенсиите в станциите на
Коментари Харесай

Втори ден се забавя изплащането на пенсиите в станциите на офиси на Български пощи

Втори ден се забавя изплащането на пенсиите в станциите на офиси на " Български пощи " , оповестиха слушатели на БНР.

От сдружението обясниха, че след хакерски офанзиви в системата на пощите се постанова инспекция по лист на правоимащите. Това е повода за по-бавната обработка.
 Хакери нападнаха Български пощи
Хакери нападнаха Български пощи

Въпреки хакерската офанзива няма да има спиране в изплащането на пенсии, обществени помощи и еднократните Великденски добавки

По информация на о бщественото радио от Национален осигурителен институт са дали още в петък на " Български пощи " на хартия ведомостите и описите за погашение на пенсиите и еднократните добавки, с цел да улеснят процеса по изплащането. От държавното сдружение дават уверения, че е основана организация парите на възрастните хора да бъдат изплатени в избраните периоди.

Към момента е ясно, че осведомителните системи на Български пощи са били обект на хакерска атака на 16 април. В пощенските станции пенсиите за месеца се заплащат до 20 април, Великденските добавки от 70 лв. могат да се получат до края на месеца, а в случай че не бъдат потърсени, ще се платят с пенсиите за месец май.

В пощите се изплащат и пенсии за минало време - от януари, февруари или март, които и досега не са потърсени, допълниха от пресцентъра на сдружението.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР