Втори ден са в сила новите електронни винетки, но в

...
Втори ден са в сила новите електронни винетки, но в
Коментари Харесай

Как може да се сдобиеш с електронна винетка на село?

Втори ден са в действие новите електронни винетки, само че в дребните обитаеми места несъмнено е мъчно да се сдобиеш с тях.

Във Врачанско задачата е съвсем невъзможна поради неналичието на терминали на авансово оповестените места. В обществените служби пък се извиха опашки.

Пенсионерът Огнян Ивановски от Долна Кремена споделя, че съществуването му е немислимо без кола. Няма по какъв начин да отиде до поликлиниката, до болничното заведение, до пазара. Но през днешния ден не съумял да си купи електронна от терминал.

„ Никъде няма информация. На тази възраст да влизаш в интернет е мъчно, тъй като не сме толкоз грамотни, споделя Ивановски.

За хората с увреждания остава в действие остарелият метод – на опашка в обществената работа. За новите винетки и декларациите са нови, само че липсват.

На Иван Кръстев , който живее на село, само че би трябвало да подаде молба в столична обществена работа, дали отговор да се яви за винетка след 10 дни.

От регионалното пътно оповестиха за bTV, че с изключение на при тях във Врачанско терминали за електронни винетки има само в офиси на мобилен оператор. А най-близката бензиностанция с устройство към този момент е в Ботевград.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР