Втори ден няма следа от 17-годишната Михаела Иванова от Каменово.

...
Втори ден няма следа от 17-годишната Михаела Иванова от Каменово.
Коментари Харесай

Тайнствен мъж и куфар на колелца изплуваха в изчезването на 17 г. Михаела! Баща ѝ моли отчаян...

Втори ден няма диря от 17-годишната Михаела Иванова от Каменово. В обществената мрежа Facebook татко ѝ – Янко Иванов, моли за подпомагане всеки, който има някаква информация.

Издирва се: Михаела изчезна след Коледа и няма диря от нея СНИМКА

Ето какво написа той:

„ След всичко неприятно тази година през вчерашния ден изчезна и щерка ми Михаела Иванова, облечена е с кафяво яке с качулка. Цветът е идващ се до мляко с кафе, черен спортен екип, черни маратонки, розов куфар на колелца.

Изчезнала е през вчерашния ден към 09 сутринта от вкъщи си, в случай че я видите обадете се в най близкото отделение на полицията или на мен 0879243286, апелирам ви… “



От полицията към този момент са оповестили 11-класничката за общодържавно търсене.

Телефонът на Михаела бил изключен, а един от профилите й в обществените мрежи - заличен, описа още татко й.

От мненията под обявата изплуваха вести от преди няколко месеца за ученичка на име Михаела, също от Камено, която била оповестена за търсене.



Янко Каменов, обаче, прецизира, че това не е неговата щерка, а друго момиче. Двете били приятелки. Става дума за Михаела Миткова Михалева, която няколко пъти бягала от вкъщи си.

На укорите на коментиращите, че би трябвало да се замисли за какво щерка му бяга от вкъщи и то с куфар, Янко Иванов дава отговор: „ Винаги съм бил другар с нея, почна да неистина, да отсъства от часове “.

Според консуматор, чието име не излиза наяве от профила му, Михаела е при мъж в Пловдив, който е неин другар. Той твърди, че момичето е добре и ще се прибере единствено.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР