Втори ден жители на село Цалапица протестират след . Те

...
Втори ден жители на село Цалапица протестират след . Те
Коментари Харесай

След убийството на Димитър: Жители на Цалапица настояват за справедливо наказание за виновните

Втори ден поданици на село Цалапица стачкуват след. Те настояват, че има и други забъркани в закононарушението , а освен обвиненият, избягал в Германия .

Припомняме, че 24-годишният мъж изчезна на 20 юли по време на посещение при майка си. Седем дни по-късно полицията откри натрупа му. За убийството е, като е издадена европейска заповед за ареста му.

Милка Попова разяснява пред „ NOVA “, че от близки и познати знаят за други забъркани в закононарушението . Според тях самичък човек не може да се оправи с едно ликвидиране и един човек не може самичък да закопае гроб. Те упорстват за бистрота и правдивост .

Друга жителка счита, че не са били взети  навременни ограничения . По думите й не полицията, а другари и познати са организирали екипите за търсене още вечерта, когато липсващ младият мъж.

Полина Точева е познавала Димитър от 13-годишен и съобщи, че не е бил конфликтен . Тя добави:

„ Дали е имал спор с 30-годишния не мога да кажа. Истината я знаят единствено те. Тук сме, с цел да се съберем, с цел да желаяме правдивост. Няма по какъв начин един човек да извърши тази свирепост. Искаме да знаем кой е забъркан. “

Има записи и на тях се вижда автомобилът, само че никой не разяснява притежателя му, посочи още Точева, допълвайки, че митингите им ще продължат, до момента в който забърканите не влязат в пандиза.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР