Втори ден екипът на АГ болница Шейново“ излиза на протест

...
Втори ден екипът на АГ болница Шейново“ излиза на протест
Коментари Харесай

АГ Шейново протестира отново в защита на д-р Румен Велев

Втори ден екипът на АГ болница „ Шейново “ излиза на митинг против отстраняването на шефа доктор Румен Велев от поста му, съобщи БНР.

Те са безапелационни, че не желаят поставената на поста от Столичния общински съвет доктор Таня Андреева. Недоволството на медиците е против извършения конкурс за избор на шеф, на който доктор Велев е получил оценка, която е задоволителна, с цел да продължава да заема длъжността.

„ Събрали сме се да създадем митинг поради безочията и безхаберното и цинично отношение на общината към нашата болница “, сподели една от протестиращите.

А различен добави: „ Когато знаеш, че индивидът, който постоянно ти е давал рамо и в един миг може да го няма, това надлежно оказва въздействие “.

„ Ние сме срещу метода, по който това се случва. Не може в последния миг някой да реши, че един човек е неуместен, да е спечелил конкурс и да му се отнеме това право. Д-р Велев е извънреден експерт “, споделиха още протестиращите.

Протестите в АГ болница „ Шейново “ не престават до 14 септември, за когато е планувано съвещание на Столичния общински съвет, на което се чака решението да бъде преразгледано.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР