Втори ден десетки служители на полицията и жандармерията, заедно с

...
Втори ден десетки служители на полицията и жандармерията, заедно с
Коментари Харесай

Втори ден продължава издирването на изчезналата ученичка от Дупница

Втори ден десетки чиновници на полицията и жандармерията, дружно с доброволци и планински спасители търсят 17-годишно момиче от Дупница.

късно вечерта. През деня момичето е било на учебно заведение, оставило телефона си при класната и си тръгнало. Същият ден, след обяд, ученичката е снимана от охранителните камери на хипермаркет на един от изходите на града.

В търсене на 17-годишното момиче към този момент са тествани изоставени постройки и вили в покрайнините на Дупница, както и близки до града села. Районът, където се допуска, че може да е се оглежда и с дрон.

По време на издирването е открито единствено якето, с което ученичката е била облеченя, сподели кмета на Дупница Първан Дангов. По думите му Ивана има здравословни проблеми.

" Имаме информация, че е посещавала профилирана помощ - психолог и психиатър, дружно с майка си. Психопрофилът е снет, той е разполагаем в полицията и се и се работи по него. Случаят е бил недооценен от родителите. Не може детето ти да не се прибере от учебно заведение, да си остави телефона на класната ръководителка и ти да се обадиш в полицията едвам в 10 вечерта ", сподели Първан Дангов, кмет на Дупница.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР