Втори ден депутатите опитват да гласуват правилника си за работа.

...
Втори ден депутатите опитват да гласуват правилника си за работа.
Коментари Харесай

Председателят на парламента заплаши ПП-ДБ и Възраждане с наказания

Втори ден депутатите пробват да гласоподават правилника си за работа. Вчера в дебата се стигна до сериозен скандал при разпределение на броя и имената на непрекъснатите комисии. Чуха се оферти и за понижаване, и за увеличение на броя им, само че в последна сметка те останаха 25, както в 48-ото Народно събрание.

Днес ръководителят на Народното събрание предизвести представители на ПП-ДБ и " Възраждане ", че ще получат санкции, в случай че не сложат завършек на споровете между тях, съобщи кореспондент на " Фокус "

" От началото на деня групата на " Възраждане " трансформират задачите процедури по чуване в цирк, провокации, обиди. Ние сме оставили откъм гърба телефон и записва нелепостите, които приказват, с цел да могат всички български жители да ги чуят и да видят същинското лице на " Възраждане ", съобщи Искрен Митев, Политическа партия.

" Това, което сподели Искрен Митев, не считам, че е правилно и апелирам да обърнете внимание дали не се вършат внушения за пиар и оронване на престижа на една парламентарна група ", съобщи Стоян Таслаков, " Възраждане ".  

" Наблюдавам, че има два сюжета в залата – единият е обвързван с бъдещето на изпълнителната власт, а другият – с две фракции от ултраси, които се виждат  в дъното на залата. Да има провокации. Част от провокациите седят на седалките, другата част – на гърбовете им. Имаме съпричиняване, това виждаме от тук. Ако не спазим положителния звук, тогава ще пристъпим към единствената опция – налагане на санкции за нарушение на реда и ще се прекъсва съвещанието колкото е належащо ", съобщи Росен Желязков.

До края на седмицата се чака да бъде разпределен съставът на комисиите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР