Втори автобус избухна в пламъци в Лондон - само един

...
Втори автобус избухна в пламъци в Лондон - само един
Коментари Харесай

Втори лондонски автобус избухна в пламъци ден след като двуетажен автобус беше разкъсан от пожар

Втори рейс избухна в пламъци в Лондон - единствено един ден откакто различен двуетажен рейс беше раздран от пожар на учебната писта.

Снимки и видеоклипове, оповестени в обществените медии, демонстрират по какъв начин автомобилът гори в Норт Улуич, Източен Лондон, малко преди 7 сутринта тази заран. Клип, оповестен преди зазоряване, демонстрира рейса в пламъци, а хората са призовани да се „ оттеглен “ за личната си сигурност. Изображение, споделено малко повече от час по-късно, демонстрира изгорялата обвивка на рейса. Пожарникарите споделиха, че в рейса не е имало пасажери, когато се е запалил, и никой не е потърпевш. Въпреки това продължава следствие за определяне на аргументите за пожара.

Говорител на лондонската пожарна сподели: „ Бяхме потърсени в 6.49 сутринта през днешния ден за сигнали за пожар в рейс на Factory Road в North Woolwich. В рейса не е имало пасажери и няма известия за пострадвания. Пожарникарите са пристигнали и овладял пожара до 7.55 ч. Един двуетажен рейс е унищоже...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР