Втори австралийски триумф на Australion Open в рамките на няколко

...
Втори австралийски триумф на Australion Open в рамките на няколко
Коментари Харесай

Кириос спечели Australian Open на двойки с приятеля си от детинство

Втори австралийски успех на Australion Open в границите на няколко часа. Ник Кириос и Танаси Кокинакис победиха с купата от конкуренцията на двойки при мъжете, откакто надиграха сънародниците си Матю Ебдън и Мак Пърсел в два сета.

"Лошото момче на тениса " Ник Кириос сервира за купата и крайното 7-5, 6-4, преди да прегърне съотборника си и другар от детинство на мрежата.
Снимка: Reuters
Последните няколко години бяха тежки за Кокинакис, който се бореше с няколко травми.

"Тази седмица е сбъдната фантазия за мен. Не бих желал да печеля купата с различен с изключение на с Танаси ", сподели Кириос той след края на срещата.

Този край предложи и разнообразни страсти. Имаше доста мощни удари и бързи волета, в композиция с нормалните драми на Кириос. В първия си сервис гейм той заблуди, че ще извърши сервис изпод, преди да приключи с уинър за гейм на нула.
Във втората част пък изиска фен да бъде изпъден от трибуните поради това, че крещял по време на подаването на Пърсел. Кириос и Кокинакис, които участваха с "уайлд кард " в шампионата, стигнаха до купата и зарадваха в допълнение Австралия, която ликува по-рано след успеха на международната номер 1 при дамите Ашли Барти, поставила завършек на 44-годишното очакване за успех на представителка на домакините при дамите.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР