Втората задача е овладяването на COVID кризата, по начин, по

...
Втората задача е овладяването на COVID кризата, по начин, по
Коментари Харесай

Кирил Петков: Първа задача е да овладеем цената на тока ВИДЕ...

Втората задача е преодоляването на Коронавирус рецесията, по метод, по който да е с дълготрайна вероятност, третата - промени в Закона за правосъдната власт

Смятаме да работим със същия интензитет, за нас няма събота и неделя. Фактът е, че незабавно дадохме подготвена конструкция с концепцията, че в понеделник ще може да се гласоподава. Проблемите са остри. Като чиновници на народа ще продължим да приказваме по този метод. Няма да има нито един лев, който да се харчи по неправилния метод.

Това съобщи Кирил Петков, претендент за министър-председател от " Продължаваме промяната " в изказване откакто получи и върна изпълнен проучвателния мандат на президента Румен Радев.



" Едното от най-важните неща, които би трябвало да създадем в този момент е да овладеем цената на тока. Стъпка номер едно е да не позволяваме нарастване на цената на тока за битовите консуматори. Второто е преодоляването на Коронавирус рецесията, по метод, по който да е с дълготрайна вероятност - не може при всеки нов вариант да затваряме стопанската система. Оттук насетне ще се опитаме да притеглим най-големите специалисти в региона, които да обяснят за какво имунизацията е нещо доста значимо, без да е задъжително, а с разбиране. Другото е промени в Закона за правосъдната власт, реформиране на КПКОНПИ. Искаме и в Народното събрание комисия, която да е антикорупционна ", разкри той като първи стъпки в бъдещето ръководство, написа dariknews.bg.

На въпрос кой ще носи отговорност за дейностите на министри от квотата на другите съдружни сътрудници в бъдещето ръководство, Петков посочи: " Даваме заем на доверие като съдружни сътрудници. От понеделник те стават министри на България. Всички ще бъдат измервани в един критерий. Ще чакаме от тях успеваемост. Ще бъдем безусловно безкомпромисни за всяка стъпка встрани. Отворихме нов метод на връзка и непрестанен разговор. Проблемите са толкоз остри и огромни в България, че до момента в който се оправим с тях, разликите остават встрани ", съобщи той.

Над 90% имахме единодушия по политиките. В останалите 10% нямаше червени линии в границите на диалозите, разяснява той договарянията.

" Не можем да реализираме нулева корупция без да имаме работеща прокуратура ", уточни Петков.

Свързани вести Изненада! Нов министър на културата, възстановил читалище в Пловдив, играл с Гришо ВИДЕО СНИМКА Радев връчи мандата на новия министър председател Кирил Петков с три заръки ВИДЕО СНИМКИ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР