Втората трибуна в комплекс Сила в Пловдив ще бъде отворена

...
Втората трибуна в комплекс Сила в Пловдив ще бъде отворена
Коментари Харесай

Отварят допълнителна трибуна за Академик Бултекс 99 - Лукойл Академик

Втората естрада в комплекс " Сила " в Пловдив ще бъде отворена при нужда за утрешния завладяващ конфликт на Академик Бултекс 99 против първенеца Лукойл Академик. Дербито от 5-я кръг на Националната баскетболна лига е от 18.00 часа и се чака да бъде с най-голяма посещаемост от началото на сезона. Най-малко три спортни клуба от града ще бъдат в залата и ще поддържат тима на Асен Николов. След апела за обединяване на президента Васил Врачев към този момент са извършени диалози с управленията на останалите спортни клубове под тепетата.

Ще бъде обезпечен безвъзмезден вход за футболистите на Ботев, волейболистките на Марица и волейболистите на ВК Строител. Тези на Виктория Волей също могат да дойдат, в случай че приключат в точния момент срещата си от Висшата лига, до момента в който ВК Строител почива в този кръг, а Марица отсрочи мача си поради дуела от Шампионската лига против Енисей във вторник. Футболният Ботев (Пловдив) играе довечера против Славия и на следващия ден играчи и треньори могат да поддържат Академик Бултекс 99. Ще отсъства само Локомотив (Пд), който по същото време има мач с Левски в София. Очаква се това да бъде единствено началото на самодейността на Васил Врачев за взаимна поддръжка на клубовете в Пловдив и разпространение на деянията на всеки един от тях. Днес беше инсталирано и новото електронно табло в залата, откакто проблеми с предходното постановиха няколко спирания на предходния домашен мач против Рилски състезател.

Домакините дават обещание доста атракции и игри с публиката, а щастливци може да си тръгнат с едномесечен безвъзмезден абонамент за фитнес залата на комплекс " Сила ". Спонсорите от Бултекс 99 пък са обезпечили рекламни фланелки на клуба за почитателите. Пловдивският отбор се готвеше обикновено за срещата, а през седмицата за пръв път нямаше мач от Балканската лига. Всички в тима на Асен Николов са здрави и подготвени за утрешното тестване. " Готвим се за тежка борба. Няма по какъв начин да е другояче, откакто играем против един от любимците за купата. Винаги сме подхождали с почит и почитание към Лукойл Академик. Каквото и да е моментното му положение, този тим постоянно е доказвал, че е отбор, който най-после знае по какъв начин се печелят мачове. Подхождаме с почит, само че не и със боязън ", съобщи старши треньорът на Академик Бултекс 99 Асен Николов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР