Втората седмица на филмовата кампания по KINO NOVA ще предложи

...
Втората седмица на филмовата кампания по KINO NOVA ще предложи
Коментари Харесай

Героизъм, смелост и оцеляване във втората седмица на „Треска за Оскари“ по KINO NOVA

Втората седмица на филмовата акция по KINO NOVA ще предложи на киноманите същинско разтърсващо преживяване с едни от най-отличените и коментирани заглавия от 13 до 19 януари, от 21.00 ч. Зрителите ще могат да проследят историите на нови 7 незабравими кино истории, измежду които и на премиерния за българския ефир „ Последният оживял ” , отличен с 2 номинациии “Оскар ”.

В понеделник от 21.00 ч. начало на вълнуващите екранизации ще даде лентата „ Трансформърс: Отмъщението ” . В продължението на приключенския екшън борбата за Земята е завършила, само че тази за Вселената едвам в този момент стартира. Шaя Лебьоф и Мегън Фокс още веднъж са отпред на носителя на 2 номинации „ Оскар “ филм, а Майкъл Бей заема режисьорския пост.
 Трансформърс NOVA
Премиерата на биографичната драма „ Последният оживял “ е вторият филм от новата седмица на „ Треска за Оскари “. Напрегнатата лента, която ще се излъчи на 14 януари, вторник, от 21.00 ч., е по една от най-продаваните същински истории в The New York Times. Любителите на жанра ще проследят невероятното странствуване на четирима мъже от военноморските сили на Съединени американски щати, които се изправят пред неосъществим честен избор.

Следва отличеният с 2 награди „ Оскар “ - „ Блек Хоук “. През 1993 година елитни американски бойци са изпратени с задача в столицата на Сомалия. Бойните подиуми, последващи една след друга, са безкомпромисни и трагично преплетени с човешки истории за храброст и дълг. Филмът, показан през погледа на режисьора Ридли Скот, киноманите може да гледат на 15 януари, сряда, от 21.00 ч.-->

В „ Чудо “ Джулия Робъртс, Оуен Уилсън и младата звезда Джейкъб Трембли ще опишат историята на 11-годишния Август Пулман, който е роден с деформирано лице. Той в никакъв случай не е ходил на учебно заведение и цялостен живот е общувал с стеснен кръг от хора. Всичко това обаче се трансформира с помощта на личните му старания и на любящите му родители. Вдъхновяващият филм по автентичен случай ще се излъчи в четвъртък, 16 януари, от 21.00 ч.

В петък, 17 януари, от 21.00 ч. изпълнителният шеф на НАСА Дан Труман (Били Боб Торнтън) ще разбере, че след 18 дни Земята ще бъде унищожена от астероид. Той няма различен избор, с изключение на да изпрати екип от обезверени смелчаци на метеорита, които да слагат нуклеарна бойна глава в недрата му. Изумителни специфични резултати, ослепителен комизъм, забавни герои, вълнуващ сюжет и разтърсващи страсти трансформират " Армагедон " във вълнуваща борба за спасяването на света.
 Армагедон NOVA
Вълнуващата кино седмица продължава с един от кино шедьоврите на известния режисьор Куентин Тарантино. С 3 номинации и 1 премия „ Оскар “, действието на „ Омразната осморка “ ще притегли вниманието освен с майсторския прочит на описаните събития, само че и с съвършената актьорска игра на звездния каст. Лентата феновете могат да гледат на 18 януари, събота, от 21.00 ч.

Напрегнатият роман на „ Войната е опиум “ е последният филм от втората седмица на „ Треска за Оскари “ - 19 януари, неделя, от 21.00 ч. Военната драма, отличена с цели 6 „ Оскара “, преглежда живота на бойци от първокласен отряд, които имат една от най-опасните специалности в света - неутрализиране на бомби в разгара на стълкновение. Когато сержант Уилям Джеймс (Джеръми Ренър) поема екипа за неутрализиране на бомби по време на войната в Ирак, той изненадва всички с безогледно впускане на хората от екипа му в смъртоносната игра на разразяващите се сражения. Катрин Бигълоу е първата жена режисьор, притежател на влиятелната статуетка.

В акцията „ Треска за Оскари “ по KINO NOVA киноманите ще имат опцията да се насладят онлайн и на връчването на 92-те награди на филмовата академия на Съединени американски щати „ Оскар “ на 9 против 10 февруари. Кои ще бъдат огромните спечелили, следва да стане ясно скоро, а до тогава феновете ще могат да проследят най-интересните моменти от подготовката на церемонията и едни от най-бляскавите филми от света на киното – всеки ден от 21.00 ч., единствено в ефира на KINO NOVA.
Втората седмица на акцията ще сервира и вълнуващо предизвикателство за същинските киномани – на специалнияна „ Треска за Оскари “ феновете на седмото изкуство ще имат опцията да завоюват брандирани награди, в случай че съумеят да открият „ златните “ думи, скрити в един от филмите за седмицата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР