Втората съпруга на почетния председател на ДПС Ахмед Доган е

...
Втората съпруга на почетния председател на ДПС Ахмед Доган е
Коментари Харесай

Жената на Доган дясна ръка на министъра на културата 



Втората брачна половинка на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган е дясна ръка на сегашния министър на културата Атанас Атанасов. Ширин Карнобатлъ е основен специалист в ръководеното от него ведомство и е измежду най-опитните фрагменти в администрацията там. Бившата жена на Сокола дава отговор за съвсем всички огромни събития, проведени от министерството, и е описвана от сътрудниците си като огромен експерт, въпреки същинското ѝ предопределение да не била политиката, а киното.

Ширин е приключила Европейска обществена администрация в Софийския университет, само че има саморасъл гений на актриса. В това амплоа съумяха да я видят и феновете на Нова телевизия в сериала „ Ягодова луна “, където тя играеше себе си и си партнираше със Стефка Янорова. Малцина обаче се досетиха, че в действителност Карнобатлъ е една от огромните любови на Ахмед Доган.

Плевенчанката е дъщеря на Движение за права и свободи деятели, а Доган я залюбва, когато 21-годишната мома кандидатства за водеща на новините на турски по Българска национална телевизия, до момента в който той е в публиката. Ширин печели един от най-влиятелните мъже у нас с хубостта и положителното си образование. Сватбата им е по-скромна и гостите наброяват едвам 300 души. От Ширин Доган има щерка – Демет, която учи в Софийския университет. След раздялата на майка ѝ и татко ѝ той я взема при себе си в Сараите и тя израства, обгрижвана от идната му половинка – манекенката Алтен, с която също преди време се разделиха. Демет приключи Италианския колеж в Горна баня, а по-късно се ориентира към по-творческия бранш и се върна да живее под покрива на своята майка.

Сега наследничката на Сокола се устоя, работейки като гримьорка. В същото време постоянно твори и над белия лист, а стиховете си разгласява в обществените мрежи. Тя има и по-голям брат – Демир, който е плод на любовта на Ахмед Доган с философката Таня Желязкова, с която се срещат като студенти, само че не стигат до венчило и бързо се разделят. Демир към този момент подари татко си с двама внуци от своята брачна половинка Памела – дъщеря на футболния необут Николай Жейнов. Пръв се роди Адмир, кръстен на дядо си, а след него Демир и Памела посрещнаха и дъщеричка, която нарекоха Ноел. Retro bg



Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР