Втората ракета на България в мъжкия тенис Димитър Кузманов загуби

...
Втората ракета на България в мъжкия тенис Димитър Кузманов загуби
Коментари Харесай

Димитър Кузманов отпадна в осминафиналите на Чалънджъра в Малага

Втората ракета на България в мъжкия тенис Димитър Кузманов загуби в осминафиналите на шампионата от сериите АТР Чалънджър, който се организира на твърди кортове в испанския град Малага.

Кузманов отстъпи в два сета - 5:7, 4:6 - на младия италианец Флавио Коболи, който понастоящем заема 121-во място в международната класация.

В първия сет единствено един единствен пробив направи разликата, като пристигна в 11-ия гейм и за жалост бе на сметката на италианеца, с което той поведе с 6:5, а по-късно с удобен гейм на 0 постави завършек на първата част.

Коболи стартира мощно и във втората, когато ранен брейк му обезпечи задатък от 2:0, само че Мико отговори и обърна нещата до 3:2 в своя изгода, връщайки пробива. Фатален този път се оказа седмият гейм, в който българинът загуби подаването си на 0 и до края по този начин и не съумя да заличи пасива си от италианеца, който постави точка на разногласието след 6:4 в своя изгода и малко над час и половина престой на корта.

Загубата на Димитър Кузманов постави завършек на българското присъединяване в Малага, защото през вчерашния ден

Флавио Коболи пък стана първият тенисист, който се класира за четвъртфиналите в испанския курорт, където го чака някой всред французите Юго Бланше и миналогодишният първенец в шампионата Констант Лестиен.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР