Втората ракета на България в женския тенис Димитър Кузманов обяви

...
Втората ракета на България в женския тенис Димитър Кузманов обяви
Коментари Харесай

Димитър Кузманов основава собствен тенис клуб в Пловдив

Втората ракета на България в женския тенис Димитър Кузманов разгласи началото на нов фамилен план в обичания му спорт. Скоро в родния град на състезателя ще бъде обещано началото на нов клуб – Търговска колегия Локомотив 1924.

До този процес на събитията се стигна в средата на месеца, когато Кузманов се раздели клуба Локомотив Пловдив поради неприятно отношение и последвало овакантяване на майка му Дора Рангелова и вуйчо му Стефан Рангелов.

В обществените мрежи Кузманов показа, че е провел среща с кмета на града Здравко Димитров и е получил увещание от градоначалника за поддръжка.

" Днес се срещнах с кмета на Пловдив Здравко Димитров, с който разговаряхме за спорта в Пловдив и тенис базите. Получих увещание от господин Здравко Димитров, че аз и фамилията ми ще имаме неговото подпомагане за развиването на нашия нов план – Търговска колегия Локомотив 1924, правоприемник на славните обичаи на пловдивския тенис. Съвсем скоро ще обявим неговото публично начало. Амбицирани сме да създадем нещо в действителност положително за Пловдив и младите гении в тениса.
Вярвайте ни и ни подкрепяйте! Благодаря! ", написа Кузманов във " Facebook ".



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР