Втората ракета на България Димитър Кузманов ще постави начало на

...
Втората ракета на България Димитър Кузманов ще постави начало на
Коментари Харесай

Димитър Кузманов открива сблъсъка срещу РЮА за Купа Дейвис

Втората ракета на България Димитър Кузманов ще сложи начало на българското присъединяване в дуела против РЮА от Световна група II на шампионата Купа " Дейвис ".

Това отреди тегленият през днешния ден чоп, който се организира на централния корт на Българския народен тенис център (БНТЦ), който ще бъде и хазаин на конфликта в идващите два дни.

В откриващия дуел Кузманов (№162), който е със статут на първа ракета в тима ни, ще играе против втората ракета на Южна Африка Лейтън Кронйе, който все още е без класиране в международната класация. По стратегия дуелът сред двамата би трябвало да стартира на следващия ден (16 септември) от 13.00 часа.

Във втората среща за деня един против различен ще излязат Александър Лазаров (№332) и Филип Хенинг (№1310).

Програмата в съботния ден (17 септември) ще бъде открита в 11.00 часа със срещата на двойки, в която за България ще играят Александър Донски и Пьотр Нестеров, а техни противници ще бъдат Лейтън Кронйе и Рейвън Клаасен.

След края на мача на двойки ще бъдат изиграни и последните два дуела на сингъл, които ще опълчват един против различен надлежно Димитър Кузманов и Филип Хенинг, както и Александър Лазаров и Лейтън Кронйе.

За всички дуели от конфликта сред България и РЮА входът за феновете ще бъде свободен. Капацитетът на централния корт на БНТЦ е 900 седящи места.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР