Втората поредна световна титла във Формула 1 на Макс Верстапен,

...
Втората поредна световна титла във Формула 1 на Макс Верстапен,
Коментари Харесай

Sportal Motorsport: Ще спечели ли Верстапен титлата в Сингапур?

Втората поредна международна купа във Формула 1 на Макс Верстапен, която наподобява все по-сигурна е една от главните тематики на Sportal Motorsport тази седмица, като водещите Георги Иванов и Евгени Въков дискутират опцията купата да стане факт тази неделя в Сингапур.

Но идното съревнование в Сингапур може даде нови благоприятни условия на Ферари и Мерцедес да се борят с Ред Бул и ще е забавно да разберем дали Шарл Леклер и компанията няма да съумеят да се върнат в борбата за успеха.

В сходна обстановка на тази на Верстапен се намира и водачът в Световния рали шампионат (WRC) Кале Рованпера, за който идното рали “Нова Зеландия ” е следващата опция да си подсигурява първата международна купа. Но предвид на разпределението на силите в последните ралита, това няма да е по никакъв начин елементарно. Също по този начин ще е доста забавно и това дали в Хюндай ще има заповеди от бокса, откакто отборът завоюва последните три ралита и Ойт Танак е действителен преследвач на Кале за международната купа.

Изминалият уикенд беше сполучлив за българския водач в английската Формула 4 Георги Димитров. Той записа едно пето място, завоюва второто съревнование след оспорвана борба с най-бързите водачи в шампионата и отпадна в последната конкуренция поради щета. Водещите дискутират и теста на българския водач от испанската Формула 4 Никола Цолов с болид от Формула 3 и френския отбор ART.

Битката за международната купа в MotoGP също върви доста оспорвано - за пръв път от доста време насам първенецът Фабио Куартараро съумя да вземе повече точки от Франческо Баная, който падна в Япония, а успеха взе различен водач на Дукати - Джак Милър. Какво следва този уикенд в Тайланд обаче също е забавна тематика.

Приятно гледане!

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages | Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР