Втората положителна проба е на около 40 годишна жена, която

...
Втората положителна проба е на около 40 годишна жена, която
Коментари Харесай

Втората положителна проба е на служител от Габровската болница

Втората позитивна проба е на към 40 годишна жена, която е дълготраен чиновник на болничното заведение в Габрово. Това съобщи шефът на болничното заведение в Габрово. Блиц напомня, че по-рано през днешния ден стана ясно, че общо четирима души са заболели от ковид в страната - двама мъже в Плевен. Проф. Мутафчийски през днешния ден огласи какви ограничения подхваща страната и какви забрани ще бъдат наложени на жителите поради разпространяването на болестта у нас.  

``
реклама

Преди минути министър председателят Борисов пък показа подозренията си от къде може да идва нулевият пациент, който е донесъл болестта у нас. Той съобщи, че най-важното сега е хората да са дисциплинирани, да съблюдават висока персонална хигиена и да не посещават публични мероприятия, които в това време ще бъдат неразрешени със заповед на Министерски съвет.  

Прекратяват всевъзможни мероприятия на територията на Габровска област. Грипната почивка остава. Към момента регионалната болница в Габрово остава под карантина. Ще се одобряват единствено пациенти в животозастрашаващо положение. Всички останали ще бъдат пренасочвани към прилежащи лечебни заведения. Премиерът удари по масата, наложи тежка възбрана поради ковид Издирват се хората, които са били контактни с здравното лице, което е с позитивна проба за ковид и което е обслужвало 75-годишната жена с COVID-19.

Има подготвеност при потребност да бъде направена метаморфоза с друго лечебно заведение, в което да се настаняват заболели или такива, които са подозрително заболели. Има подготвеност да се разшири и базата на инфекциозно поделение с спомагателни 20 кревати. Може да се отвори и второ лечебно заведение с още спомагателен брой кревати за настаняване на други хора. Ограничен е достъпът на външни лица до пациентите в регионалната болница в Габрово. От спешния щаб в града молят към успокоение и схващане към наложената мярка.

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР