Втората партида втечнен природен газ (LNG) от „Ямал СПГ“ е

...
Втората партида втечнен природен газ (LNG) от „Ямал СПГ“ е
Коментари Харесай

Втората партида LNG от „Ямал СПГ“ е в Испания, третата се очаква във Франция


Втората партида полутечен природен газ (LNG) от „ Ямал СПГ “ е пристигнала в Испания. Това се споделя в известие на оператора на LNG-терминала на пристанището Ferrol – компанията Reganosa.

„ Първата партида LNG от полуостров Ямал, която ще е за ползване в континентална Европа ще бъде разтоварена на терминала Reganosa ", се споделя в известието. Партидата е била доставена на 7 януари.

По-рано бе обявено, че танкерът с втората партида полутечен газ от „ Ямал СПГ “ „ Борис Вилькицкий “ е за пристанището в Ротердам. Партидата LNG обаче единствено е била претрупана в Холандия на различен танкер Clean Ocean, който я е доставил до пристанище Ferrol в Испания, се споделя в известието.

Освен това съгласно данните на системата за световно позициониране на кораби, третият танкер от „ Ямал СПГ “ " Фёдор Литке " би трябвало да дойде във френското пристанище Montoir на 10 януари.

Във вторник съветският вестник „ Комерсант “ заяви, че първата партида от $S;d. IMH$ ще бъде доставена за Съединени американски щати.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР