Втората партида“ от дами, жадни за любовта и вниманието на

...
Втората партида“ от дами, жадни за любовта и вниманието на
Коментари Харесай

Спряганата за победителка в „Ергенът“ – Магдалена има мъж до себе си (ВИДЕО)

Втората „ партида “ от дами, жадни за любовта и вниманието на Алек Младенов е потресаваща. Една от тях изгуби битката за сърцето на новия Ерген и се оказа единствената без роза – Гълъбина. Може би повода е страховитата презентация за условията ѝ в любовта, която направи на Алек.

Една от фаворитките без подозрение е красивата русокоска Магдалена Томова. Тя е носителка на купата „ Мис Варна “ за 2006 година и незабавно получи по този начин мечтаната и специфична розова роза. Оказва се, че Маги е много позната в обществените мрежи – тя е близка другарка на Маги Джанаварова, а се изявява и като инфлуенсър с над 10 000 почитатели.

Дали с изключение на короната на хубостта Магдалена Тодорова ще завоюва и сърцето на Алек, следва да разберем, само че е ясно, че варненката не е сама в живота. Преди 2 седмици тя е качила видео с торта, на което се вижда по какъв начин мъжка ръка ѝ подава алена роза. Нейното име към този момент е спрягано като победителката във формата, дали това е по този начин следва да разберем.

Източник и Видео: ТУК

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР