Втората най-известна кеч компания в света – IMPACT Wrestling, се

...
Втората най-известна кеч компания в света – IMPACT Wrestling, се
Коментари Харесай

Русев се завръща в кеча

Втората най-известна кеч компания в света – IMPACT Wrestling, се намеси в борбата за подписа на българската звезда Мирослав Барняшев, подвизаващ се с псевдонима Александър Русев. Федерацията се завърна на 21 юли, а малко преди този момент пусна " тийзър ". В него на 20 секунда се вижда вдигнато българското знаме, което ясно проличава, че евентуално те са спечелили конкуренцията за бъдещето на родния състезател.
View this post on Instagram
A post shared by Miroslav Barnyashev (@tobemiro) on Jul 21, 2020 at 8:44am PDT
IMPACT Wrestling е някогашната кеч компания TNA Wrestling. Тя е учредена през 2004 година и е втората най-известна организация за кеч в света, след WWE. Част от тази федерация са някогашни звезди на WWE като Рино, Роб ван Дам и експертите на двойки – Люк Галоус и Карл Андерсън.
Припомняме, че Русев, дружно с още към 30 кечисти бяха освободени от Световната федерация по кеч (WWE). Причината е свиването на бюджета на компанията заради разрастващата се пандемия от ковид, която оказва сериозен стопански напън върху огромен част от международната стопанска система, включително и на WWE.

Съкращението от Световната федерация по кеч не значи, че кариерата на родния войник завършва в тази компания. Голяма част от кечистите, а даже и звезди, били част от WWE и напуснали компанията, се завръщат рано или късно в най-известната кеч организация в света.

Преди дни стана ясно, че две от най-известните вериги по кеч All Elite Wrestling (AEW) и New Japan Pro Wrestling (NJPW) също са в борбата за подписа на нашенеца. Българският войник няма право да подписва с друга компания 3 месеца след съкращаването от WWE. Този интервал изтече на 15 юли.

boec.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР