Втората най-голяма киноверига в света, Cineworld, временно затваря всички свои

...
Втората най-голяма киноверига в света, Cineworld, временно затваря всички свои
Коментари Харесай

Втората по големина кино верига затваря салоните в САЩ и Великобритания

Втората най-голяма киноверига в света, Cineworld, краткотрайно затваря всички свои обекти във Англия и Съединени американски щати поради забележителния спад на консуматори в промишлеността. Ходът ще засегне към 45 хиляди чиновници.

От 8 октомври общо 663 киносалона приключват активността си за незнаен интервал от време, съобщи CNBC. Компанията към този момент търси способи за набиране на спомагателни средства, с цел да се стабилизира след най-тежките месеци от пандемията от COVID-19.

„ Cineworld ще продължи да следи обстановката и да оповестява за бъдещи проекти за обновяване на активността си на тези пазари в подобаващото време, когато основните пазари имат по-конкретни насоки “, обявиха от компанията. Акциите ѝ, които през тази година се сринаха с над 80%, спаднаха с още 60% до рекордно ниски равнища в границите на 10 минути след началото на работния ден за фондовите тържища, съобщи „ Ройтерс “.

През юли Cineworld стартира поетапното отваряне на обектите си, откакто рестрикциите поради новия ковид анулираха министър председателите на редица дълго чакани заглавия, в това число новия филм от поредицата за Джеймс Бонд, както и „ Черната вдовица “ от комиксите на Marvel. Филмовите студиа проведоха онлайн министър председатели на някои от плануваните за годината ленти в стрийминг платформите Netflix и Disney Plus.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР