Втората месечна награда 2000 лв. от Лотарията с касови бележки

...
Втората месечна награда 2000 лв. от Лотарията с касови бележки
Коментари Харесай

Пловдивчанка спечели телевизор от Лотарията с касови бележки

Втората месечна премия 2000 лева от Лотарията с касови бележки на Национална агенция за приходите, завоюва Манол Аврамов от Стара Загора. От общо 8 благ. регистрирани бележки в цялата страна, близо 7 000 от тях са от господин Аврамов, а печеливша се оказва покупката му за 40,22 лева от близкия супермаркет. Той взе участие и в първото издание на играта, където шансът не е на негова страна, само че това не го отхвърля и продължава да събира бонове и за второто издание. Запалва за присъединяване част от своите близки, а останалите му оказват помощ в събирането на касови бележки.  Ще продължи да записва интензивно с вяра за продобиване на огромната премия, която тази година е 50 000 лева Остават още 10 месечни награди от по 2000 лева, а всяка седмица късметлия, ще печели и предметна премия на стойност почти 1000 лева

Поредната седмична премия 40 инчов LED тв приемник завоюва пловдивчанката Марияна Панайотова. Тя също взе участие от стартирането на Лотарията през ноември 2015 година и до момента е записала над 700 касови бележки. Според нея играта предизвика жителите да са по бдителни към спазването на законите и поучава да не подценяват с лекост неиздаването на касова записка при направена покупка.

Тази година късметлиите в играта на данъчните ще бъдат обявявани освен на формалния интернет уебсайт на Лотарията – kasovbon.bg, само че и на особено основаната във Фейсбук страница https://www.facebook.com/kasovbon/. В обществената мрежа потребителите могат да наблюдават последните новините към играта, както и да задават своите въпроси.

В данъчната лотария имат право да вземат участие всички български жители, които са навършили 14 години и записват фискалните си бонове в интернет, на особено основания за задачата уебсайт – www.kasovbon.bg.  Както и през предходната година, данните, които би трябвало да бъдат въведени за присъединяване, са цената на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата записка. Няма ограничавания за минимална или оптималната стойност на покупките, допълват от Национална агенция за приходите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР