Втората група футболисти на премина медицински тестове и ще бъде

...
Втората група футболисти на премина медицински тестове и ще бъде
Коментари Харесай

Втората група футболисти на Левски премина медицински прегледи

Втората група футболисти на мина медицински проби и ще бъде на линия за старта на зимната подготовка на следващия ден. Тренировката е планувана за 10:30 сутринта.

" И втората група футболисти на Левски мина през обичайните проби преди началото на зимната подготовка. Старираме с първа подготовка на следващия ден на " Герена ", оповестиха от клуба в мобилното приложение.

Междувременно стана ясно, че на заниманието ще бъдат допускани единствено публицисти.

" Във връзка с изключителната епидемиологична конюнктура и Заповед Д-01-677 от 25.11.2020 година на министъра на опазването на здравето, с която се не разрешава наличието на аудитория на всички спортни мероприятия с подготвителен и спортен темперамент за лица над 18 годишна възраст, първата подготовка на представителния тим на ПФК Левски за 2021 година ще бъде открита само за представителите на медиите.

Обръщаме внимание на публицистите, които ще посетят заниманието, да съблюдават разпоредбите за отдалеченост и носене на защитни маски.Заниманието ще се организира на стадион " Виваком Арена - " и започва в 10:30 часа на 8 януари, петък ", прибавят от клуба.

Левски е направил съответна оферта към иракския централен бранител Ребин Сулака, който през есента игра в Арда, само че разтрогна с кърджалийци през декември и сега е свободен сътрудник. От управата са сложили изискване на Сулака да даде отговор на предлагането в идващите три дни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР