Втората двойка, която напуска най-вълнуващата любовна надпревара в родния ефир

...
Втората двойка, която напуска най-вълнуващата любовна надпревара в родния ефир
Коментари Харесай

Милена и Цветелин отпаднаха от надпреварата в „Един за друг”

Втората двойка, която напуща най-вълнуващата любовна конкуренция в родния ефир „ Един за различен “ са Милена и Цветелин от Свищов. Двамата се затрудниха с осъществяването на всички игри тази седмица – изгубиха самостоятелните борби, оправиха се най-бавно с тестването за двойки, а в играта за избавление не съумяха да вземат успеха. Това ги изправи на елиминации против Александрина и Феодор, които обаче събраха повече позитивни гласове.

„ Вашето пътешестване по любовния маршрут на „ Един за различен “ доближи своя край. Макар и малко, присъединяване ви беше запаметяващо се “, обърна се към втората отпаднала двойка водещата Станислава Ганчева . „ За нас е доста скъпо, че успяхме да намерим доста нови другари. Бъдете обединени, правете си по-често благи жестове, тъй като това остава за цялостен живот “, разяснява от своя страна Милена.

„ Супердвойка за седмицата “ изненадващо за всички станаха Александрина и Иван , които идната седмица ще имат основно преимущество – ще започват игрите с по-голяма сума от останалите участници. Двамата ще разполагат с цели 8000 лева преди началото на първото тестване, само че за задачата, двамата би трябвало да решат от кои три двойки да вземат по 1000 лева

Какво решение ще взема и кого ще лишат от средства, не пропускайте в новите епизоди идната седмица – в сряда и четвъртък от 21:00 ч. и в събота от 20:00 ч . по NOVA.

Актуални вести може да откриете в  на „ Един за различен “,  и официалния  на предаването.
 Милена и Цветелин
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР