Втората част на съвместното заседание на Комисиите по енергетика и

...
Втората част на съвместното заседание на Комисиите по енергетика и
Коментари Харесай

Депутати, институции и служби обсъждат на закрито заседание финансирането на сделката за ЧЕЗ

Втората част на взаимното съвещание на Комисиите по енергетика и надзор над службите, на което се разисква договорката за ЧЕЗ, ще бъде закрита.

Причината е, че договорът за покупко-продажба на активите на ЧЕЗ в България съдържа експлицитна уговорка за конфиденциалност. Условието стана ясно от писмо на Гинка Върбакова, притежател на компанията покупател на ЧЕЗ „ Инерком България “ ЕАД, което ръководителят на енергийната комисия Делян Добрев Делян Александров Добрев е роден в град Хасково. Той приключва висшето си... към профила изчете. Във втората част от съвещанието институциите ще показват конфиденциалната информация за договорката, с която разполагат. Откритата част на съвещанието продължи съвсем 4 часа.

На съвещанието участват министърът на енергетиката Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967... към профила, Димитър Георгиев Димитър Георгиев е приключил ВВТУ „ Тодор Каблешков”, а по-късно и... към профила, ръководител на ДАНС, Галя Димитрова, изпълнителен шеф на Национална организация по приходите, Душан Щраух, дипломат на Чехия, Стоян Мавродиев, основен изпълнителен шеф на Българска банка за развиване, Юлия Ненкова, ръководител на Комисията за защита на конкуренцията, Иван Иванов, ръководител на КЕВР, Бойко Атанасов, зам.-председател на Комисията за финансов контрол, Гинка Върбакова, притежател на компанията покупател на ЧЕЗ „ Инерком България “ ЕАД, Милена Стоева, ръководител на шефовете на „ Инерком България “ ЕАД, Петър Петров, зам.-изпълнителен шеф на Агенция за приватизационен и следприватизационен надзор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР