Втора вълна на разпространение на може да не се случи,

...
Втора вълна на разпространение на може да не се случи,
Коментари Харесай

Руски епидемиолог допуска, че няма да има втора вълна на COVID-19

Втора вълна на разпространяване на може да не се случи, защото съществуващите разновидности на вируса не са закрепени по време на епидемиологичния развой и не утежняват хода на инфекцията. Това мнение изрази в понеделник Александър Горелов, заместник-директор по научната работа на Централния проучвателен институт по епидемиология на Роспотребнадзор, в изявление за телевизионния канал Русия-24, представено от ТАСС.
Според специалиста е допустимо наново заразяване с ковид, когато се появи нов вид вирус. Той даде образец за разновидност SARS-CoV-2, чийто геном се е трансформирал с 15% във връзка с генетичната конструкция на своя предходник, SARS-CoV-1, написа БГНЕС.
 СЗО: Здравната система е изтощена поради пандемията СЗО: Здравната система е изтощена поради пандемията
Системата на опазване на здравето в Европа и Америка е изтощена поради разпространяването на ковид, съобщи през днешния ден генералният секретар на...
В същото време Горелов разясни, че съществува хипотетичната опция за втора вълна на ковид. " Все още не сме приключили първата вълна и е допустима втората вълна - това е хипотетично “, добави специалистът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР